November 29, 2008

after the 28th every month


saye dan dia bukan jenis yg menyambut monthsarry tiap bulan...

tak nak biasakan..sbb kami bukan org berduit berkepuk2,so kebiasaannye tiap bulan cuma wish through sms..and kadang-kadang kalau saye rajin,saye buatkan dia poem...

oh ye,kami juge bukan jenis gayut..x suke..dulu sblm betul2 rapat,dh slalu gayut...so skang masing2 dh malas..so takde gayut2 juge pada monthsarry ni...

dah nak lepas pun 28th..n as usual jugak,saye sptnya rasa takde apa2,tapi ada jugak rasa tak percaya..kami dah sampai sejauh ni...

hohoho..mesti ada yg ingat 'elehh org lain dh bertahun pun x kecoh'...bukan lah niat nak kecoh,tapi Allah shj yg tau betapa besarnya dugaan yg ditimpakan pd saye,tanpa henti2 n terus bertimpa-timpa..tapi kan,saye tau saye kene kuat..not just relationship,malahan hidup saye sendiri,tanpa dia..bukan kecoh pun,cuma saye mmg btul2 tak sangka,dah 9 bulan rupanye..

tiap2 bulan sbnye saye slalu terpikir,akan ada ke monthsarry seterusnya..?huhu..sbb kdg2 saye rase nak give up..but cuma memikirkan tak nak terlalu emosional buat decision,saye ingat quote ni "im not a quitter,mayb im just tired.." so saye taknak mencampur adukkan rasa pnat yg kdg2 tu pada kami yg mungkin akan effect diri saye sendiri..

tapi saye tak pernah lupe bersyukur tiap bulan setiap kali dtgnya tarikh 28 ni..sbb untuk org spt saye yg ada beberapa org ckp 'wehh bf ko jambu,ko mcm ni..' (maknanye mmg saye ni huduh,huhu..saye ngaku)..,untuk smp sejauh ni,masih standing still,walau ada yg menentang,ada yg melarang,ada yg pikir bukan2,dia yg kdg2 mood swing pun sentiasa mempertahankan..syukur alhamdulillahirabilalamin.
.
saye takde mengharap ape2 yg boombastic sgt dlm relationship ni atau drpd dia..cuma saye harap masa dpt mengubah keadaan kami...in every aspects..

well,he's my other half since 28/2/08, and still and always..nak tak nak,saye kene teruskan..

syg syg,i hope we can help each other to prove to ppl that we will make it..we'll help each other k yang?

*bior ah ni notes persendirian..huhuhu...

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home