November 12, 2007

Shot by Kak Bed The Hotty..

1)*4 things that scares me ..
* mati dlm keadaan mengerikan atau mengaibkan (insyaAllah nak mati dgn tenang & di samping keluarga.
* tgk & alami loved ones meninggal lagi...xtau camane nak imagine!
* membazir duit byk sgttt!! huhu..nnt kene mrh..
* kene mrh bile pakai keter org lama sgt...huhuhu...


2)*4 peoples that makes me laugh -
* my dearest frens & buddies at uitm/schoolmate/etc
* my baba, nano..love his funny & unlogical jokes!..huhu
* my dearest super special fren,'dia'...
* other family members like my brothers..

3) *4 things that i LOVE
* my money
* arwah mama's handbag & stuffs
* my cellphone
* my treasure / properties

4) *4 things that i HATE

* living without my mother
* living in depression
* takde duit!..mesti ah x suke..huhu
* bile rasa confuse dgn feelings..huhuhu...

5) *4 things i don’t understand
* 'dia'
* knp ada org suka bebel nonstop?
* knp aku ni suke bazir duit?
* knp aku ni xleh MOVE ON!

6) *4 things on my desk
* lots n lots of hairbands
* perfumes
* barangan wangian & kelengkapan diri
* berus rambut ah!..kalo x,kusut masai ahh aku..huhu

7) *4 things i’m doin rite now
* buat benda tembak2 kak bed ni..huhuh
* chatting/surfing/blogging
* rindu & teringat kt arwah mama & 'dia'..]
* peluk bantal bushuk!..huhu

8)*4 things i want to do before i die

* make him happy & x mrh2 for at least sebulan straight
* tulis surat & wasiat utk family (ada harta ke aku ni?huhuhhu)
* byr hutang & kutip hutang
* bertaubat & mintak maaf kt sumer org

9) *4 things that describe my personality

* friendly
* good listener
* suke bazir duit
* penyayang..(huahuahuhaua...!!)

10) *4 things i can’t do

* call or sms 'dia' selalu
* jumpa,peluk,cium arwah mama lagi.. =((
* mintak maaf kt arwah ayah, jmp or masakkan dia lagi.. =((
* shopping mcm org kaya nak mampos kt pavillion!..hahaha...

11)*Sesapa yang di tembak mestilah buat 4 perkara ni semua dan tayang di blog/fotopages sendiri k..lepas tu tembak pulak 4 rakan yang lain


12)* dan saya telah memilih 4 peserta iaitu
* kakakku, nana
* encek pojan
* xde dah!..huhuhu....

2 Comments:

Blogger veeda_areena said...

siapakah dia itewwww

November 12, 2007 at 5:41 AM  
Blogger Nona Cici said...

dia itu adalah seseorang yg kdg2 buat mak happy,kdg2 buat mak sedih..tp kesimpulannye,mak ttp happy sbb dia selalu ada...huahuahua...

November 12, 2007 at 8:01 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home